Over ons
Uitvaartzorg met liefde en aandacht

20 jaar ervaring

Uitvaartzorg met oog en hart voor elk mens en elk kind dat groot verdriet heeft en betrokken is geweest bij elke denkbare uitvaart.

Annemarie is er voor iedereen

Met liefde en respect begeleidde zij grote en kleine mensen naar de laatste rustplaats, troostte jong en oud en hielp mee bij uitvaarten van de vele religies en stromingen die Nederland rijk is.

Samen sta je sterk

Annemarie en haar collega’s willen er voor u zijn. Wij staan voor u klaar en dragen de zorg rondom de uitvaart met u zoals u dat wenst.
Ascensui_mg_1968WolterStrijker

Onze werkwijze

Afscheid nemen op uw manier
In deze moeilijke en vaak emotionele tijd zijn er veel vragen en dingen die geregeld moeten worden. Annemarie heeft daar ervaring mee en helpt u tijdens het gehele proces. U staat er niet alleen voor en zij zal ervoor zorgen dat uw wensen omgezet worden in een mooi, liefdevol en verzorgd afscheid, dat past bij u en uw dierbare.
Wensen bespreken
Tijdens het gesprek komen uw wensen op tafel en alles wat daarbij komt kijken. Allereerst is er de zorg voor de overledene die voor u zoveel betekend heeft en met respect verzorgd en opgebaard zal worden. Eveneens bepalen wij de dag en het tijdstip, alsmede het vervoer van de overledene naar de laatste rustplaats. Daarnaast overleggen wij of u een condoleance moment wilt creëren of dat u liever de uitvaart in besloten kring wilt houden. Een rouwadvertentie in de krant, bloemen, de muziek en wie spreekt een liefdevol in ”Memoriam”.
Mogelijkheden op maat
Voor ieder budget, iedere leefstijl en levensbeschouwing zijn er mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen, zoals de opbaring, het rouwvervoer, de rouwcirculaire en alle andere wensen die naar voren komen tijdens het gesprek. Annemarie zal u persoonlijk begeleiden zodat u zeker weet dat u de juiste keuzes maakt voor ieder onderdeel van de uitvaart.
Nazorg
Ook na de uitvaart kunnen wij u helpen met het uitkiezen van een grafmonument of urn. Zijn er dankbetuigingen gewenst dan nemen wij die zorg voor u uit handen. Desgewenst komen wij bij u op bezoek voor een nagesprek en nodigen wij u van harte uit om mee te lopen in de nabestaanden wandelingen die vier keer per jaar door ons georganiseerd worden.

Waarom Annemarie?

Persoonlijke begeleiding

Annemarie helpt u en uw dierbare om rust te krijgen bij de organisatie naar de laatste rustplaats. Mede dankzij haar ervaring weet ze u goed te begeleiden en kan ze uw wensen waarmaken.

Aandacht voor detail

Uw dierbare heeft een leven achtergelaten vol herinneringen, passies en voorkeuren en u wilt dit graag terug laten komen bij het afscheid. Speciale bloemen, een muziekstuk waar uw dierbare van hield of in stijl naar de rustplaats gereden worden; bij ons kan het allemaal geregeld worden in samenwerking met onze partners.

Bezoek en wandelingen

Annemarie heeft een band met iedereen die ze ontmoet tijdens haar werk. Zowel de overledenen als de naasten draagt ze een warm hart toe. Ze vindt het belangrijk dat ze bereikbaar is ook na de uitvaart en als u behoefte heeft aan een goed gesprek of een wandeling over de hei dan doet ze dat met alle liefde. Annemarie nodigt u graag uit om samen te wandelen in de winter op dinsdag 7 april 2020 bij de piramide van Austerlitz in Woudenberg. Stuur Annemarie een mailtje bij interesse voor meer informatie over de verzamelplek en aanvangstijd bel naar 06 83995299.

Eerst uw dierbare daarna de uitvaart

Annemarie voelt zich persoonlijk verbonden met uw dierbare en zorgt er altijd voor dat uw dierbare goed verzorgd wordt voordat het proces richting de uitvaart gestart wordt.
dix_foto_over_ons_tweede_foto