Onze werkwijze

Wij zijn er voor u en bieden een luisterend oor.

Annemarie leeft zich in in u en uw dierbare

Annemarie heeft passie voor het vak en zet zich altijd in om een zo mooi mogelijk afscheid samen met u te creëren. Iedere uitvaart vraagt om een unieke samenstelling van de keuzes die u maakt voor uw dierbare en Annemarie weet als geen ander dit op een georganiseerde manier tot een geheel samen te brengen.

Afscheid nemen op uw manier

In deze moeilijke en vaak emotionele tijd zijn er veel vragen en dingen die geregeld moeten worden. Annemarie heeft daar ervaring mee en helpt u tijdens het gehele proces. U staat er niet alleen voor en zij zal ervoor zorgen dat uw wensen omgezet worden in een mooi, liefdevol en verzorgd afscheid, dat past bij u en uw dierbare.

Wensen bespreken

Tijdens het gesprek komen uw wensen op tafel en alles wat daarbij komt kijken. Allereerst is er de zorg voor de overledene die voor u zoveel betekend heeft en met respect verzorgd en opgebaard zal worden. Eveneens bepalen wij de dag en het tijdstip, alsmede het vervoer van de overledene naar de laatste rustplaats. Daarnaast overleggen wij of u een condoleance moment wilt creëren of dat u liever de uitvaart in besloten kring wilt houden. Een rouwadvertentie in de krant, bloemen, de muziek en wie spreekt een liefdevol in ”Memoriam”.

Mogelijkheden op maat

Voor ieder budget, iedere leefstijl en levensbeschouwing zijn er mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen, zoals de opbaring, het rouwvervoer, de rouwcirculaire en alle andere wensen die naar voren komen tijdens het gesprek. Annemarie zal u persoonlijk begeleiden zodat u zeker weet dat u de juiste keuzes maakt voor ieder onderdeel van de uitvaart.

Nazorg

Ook na de uitvaart kunnen wij u helpen met het uitkiezen van een grafmonument of urn. Zijn er dankbetuigingen gewenst dan nemen wij die zorg voor u uit handen. Desgewenst komen wij bij u op bezoek voor een nagesprek en nodigen wij u van harte uit om mee te lopen in de nabestaanden wandelingen die vier keer per jaar door ons georganiseerd worden.
dix_tafelfoto_groot

Neem contact op en bespreek uw wensen