COVID-19

Vanwege het coronavirus werk ik conform de richtlijnen van het RIVM, de GGD, de Branchevereniging en de Landelijke Verenigingen van Crematoria en Begraafplaatsen rondom het verzorgen van uitvaarten. Als de omstandigheden het toelaten kom ik bij u thuis om de uitvaart te bespreken en persoonlijk zorg te dragen voor de overledene.

Uitvaartzorg Annemarie Dix

Liefde is verbinding in leven en dood

Rond een overlijden moeten er binnen korte tijd grote beslissingen worden genomen. Dan is het fijn als er met liefde en aandacht naar u geluisterd wordt door een uitvaartverzorger, die verstand en gevoel bij elkaar brengt en de zaken goed voor u regelt. U kunt ons vrijblijvend bellen voor een luisterend oor, waarbij wij uw wensen en ideeën in kaart brengen.

Afscheid nemen op uw manier

In deze moeilijke en vaak emotionele tijd van het afscheid zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Annemarie heeft hier ervaring mee en helpt u tijdens het gehele proces: voor, tijdens en na de uitvaart.

Wensen bespreken

Tijdens het gesprek met u komen uw wensen op tafel en alles wat daarbij komt kijken. We bespreken alle opties en bepalen wat u zélf wilt doen en wat u uit handen wilt geven.

Mogelijkheden op maat

Voor ieder budget, iedere leefstijl en levensbeschouwing zijn er mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen.

Rouwcafé

Annemarie organiseert elke vierde woensdag van de maand een rouwcafé. Doel van het rouwcafé is om mensen met elkaar in contact te brengen en verhalen uit te wisselen over rouw. Het rouwcafé is gratis en mensen van alle leeftijden zijn welkom.

 Elke 4e woensdagavond van de maand
19.00 tot 20.30 uur
MENS de Bilt in het Servicecentrum De Bilt
Molenkamp 60 in De Bilt
Aanmelden kan via 06-83995299.
Voor meer informatie over het rouwcafé klik dan hier.

UW WENSEN STAAN CENTRAAL

Iedereen is uniek en iedere uitvaart is ook uniek

Annemarie en haar partners staan voor u klaar.

annemarie-portret-vierkant-positie-lente-zomer

Annemarie Dix

Uitvaartverzorger

San Hop

Steenhouwerij Jansen

Wolter Strijker

Bloemist

Jeanette Lotz

Kunst urnen
Wave Wave

Adres

Soestdijkseweg Zuid 87-A7
3732 HE De Bilt

Annemarie Dix is 24/7 beschikbaar voor al uw vragen en adviseert u graag. Wanneer het gaat om een sterfgeval willen wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn dus vragen wij u om ons in het geval van een sterfgeval te bellen op onderstaand nummer: